Dresinutleie våren 2020

Dresin på Ålgårdbanen

Vi har åpent for dresinutleie hver søndag i tidsrommet 11.00 – 15:00.  På grunn av situasjonen med risiko for spredning av koronavirus ser vi oss nødt til å gjøre en del endringer i rutinene for utleie på Ålgårdbanen:

-Alle turer skal forhåndsbestilles ved å ringe tlf. 957 76 247 senest ved oppstart av åpningsdagen. Dette gjelder både turer Figgjo-Ålgård og Figgjo-Foss-Eikeland. Dette er et tiltak som gjør at vi kan fordele trafikken gjennom dagen slik at vi unngår at mange besøkende møtes samtidig på stasjonen eller på sporet.

-Turen betales fortrinnsvis på Vipps ved oppmøte. Sikkerhetsreglement sendes over på SMS eller leses på stasjonen.

-Norske jernbanemyndigheter stiller krav om at det skal brukes sykkelhjelm ved dresinutleie. På grunn av smittefare ønsker vi å unngå bruk av våre lånehjelmer inntil videre. Vi ber derfor om at alle besøkende tar med egen sykkelhjelm.

-Vi anmoder om at publikum ikke oppsøker vårt tilbud dersom man opplever luftveissymptomer, har vært i område med utbredt spredning eller har vært i nærkontakt med mistenkt eller sannsynlig tilfelle av covid-19. Vær også nøye på å følge generelle avstandsregler og andre anbefalinger som gis fra Folkehelseinstituttet. På grunn av begrenset mulighet for håndvask, anbefaler vi at besøkende medbringer håndsprit eller lignende til bruk under turen.

Velkommen!

Mer informasjon dresinsykling

 

Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.